Snart e de jul!!

Ojoj vad länge sen det var. Har haft full rulle på sista tiden med Grodan,lucia träningar, tentor och andra roliga universitets grejer.

Först så ska jag berätta att om ca 2 veckor får jag börja rida min älskling som vanligt igen! (yey) längtar något sjukt!!

Sen så har jag hållit på att frisera och tömköra andra hästar i stallet. Vilket jag tycker är kul. Eftersom min hästs största jobb sitter i ridningen så har jag inga problem saker att ta i tu med just nu så jag tar ut det behovet genom att hjälpa andra. Två flugor i en smäll. Nej seriöst. Jag tycker det är så himla bra känsla när det bara funkar för andra där det varit problem innan och om man själv var den som hjälpte till på traven känns det ännu bättre. :)

Något annat som har varit väldigt kul är lucia träningarna vi har. Tycker våra ungdomar i stallet är väldigt duktiga och det är alltid roligt på träningarna. Jag ser verkligen fram emot är våran Julshow! Kommer bli epic! 

I förr går när vi julpynta stallet gjorde jag en söt liten tomteluva åt Grodans lilla gosse djurs grodan. Tyckte jag var riktigt smart där ;)



hehe som ni även ser ger ja Grodan 0 kg kraft just nu, tro mig... han e pigg ändå ;)

// Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0