Clinic hos Sissi Lilja

Igår var jag på en Clinic ute hos Sissi och Nina Lilja, där de gav tips och visade en himla massa bomövningar. Trots kylan blev jag riktigt ridsugen. Det är ju så jäkla kul att träna styrka med hästarna :)

Tog tyvärr inga bilder, men fick med massor bra övningar hem som jag ska prova nästa vecka :)

På Fredag drar vi till Göteborg Horse show!!!! Någon som ska dit? Det kommer troligtvis inte bli jättemycket shopping, dels för att Sanzor i princip inte behöver något, och så är ju inte ekonomin i taket just nu. DOCK är det ju faktiskt löning på fredag (LYCKA <3 <3 <3), men måste nog tänka på nästa månads utgifter.. Lite grann kanske man kommer hem med från Götet iaf :)

På söndag är det Pay & Ride hemma i Bjärka, och jag ska våga mig på att rida LA:2 för första gången. vi började träna på bakdelsvändningar i söndags och det är väl inte vår bästa skola.... Aja, vi ska iaf göra vårt bästa! Det ska bli riktigt skoj att testa ett nytt program. bara jag inte glömmer vägarna. Det skulle vara typiskt mig asså..

Btw så lever jag med konstant träningsvärk nu för tiden. just nu är rumpan värst, men igår gick jag som en pingvin pga supermycket träningsvärk i låren. ajajaj! Får se om 55 minuters Yoga hjälper lite =)


/Maddie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0