..

Det är inte så mycket aktivitet här just nu... Livet är rätt stressigt, hinner knappt hem från jobbet innan man ska köra 20 minuter ut till stallet, för att sen komma hem strax efter halv 10 på kvällen. Igår var jag SÅ trött när jag kom hem. Fick hjälp av Ottilia att mäta ut avståndet på mina travbommar innan jag skulle rida. jag är verkligen KASS på avstånd :P tur att det finns några hopptjejer i stallet man kan fråga om sånt ;).

Idag ska Sanzor få ta det lite lugnt. Jag har pressat honom ganska mycket och ridit rätt långa dressyrpass både måndag och tisdag, så det blir tömkörning en stund ikväll. ikväll ska jag även ta och beställa hästlicensen. Jag köpte aldrig livstidslicens till Sanzor, för jag är inte ens säker på att vi kommer tävla så många år till.who knows.

Just nu är det så svårt för mig att få saker och ting gjorda. licensen t.ex. hästpasset har legat framme sen mitten på förra veckan. inte har jag ägnat 10 minuter åt det inte... Sen finns det ju 100 andra saker som behöver göras också som man bara inte hinner. nåja snart är det ju helg iaf. då kanske man får tid :)

BTW, nu har Lee Ragner fått tre asfräna extraljus!! helt awesome är dom!

/Maddie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0