Mål och Ambitioner

Igår var jag på föreläsning med föreningen med Nina Fox Stark. Hon sa många tänkvärda saker och jag fick nog en och annan "aha"-upplevelse. Tydligast av allt var att jag blev jättetaggad att verkligen satsa på dressyren i år. och med satsa menar jag inte att jag ska klättra i klasserna, utan att jag ska slå förra årets resultat, generellt sett.

Tävlingssäsongen började faktiskt igår i Bjärka Säby. Det var träningstävling för Sanzors favoritdomare Karin Gomér, och som vanligt fick vi generöst med poäng. i LB:1'an red vi ihop 67,58% och i LA:1'an, som förövers kändes sådär, fick vi 63,68%. Det enda som kändes okej i LA'n var galoppen. Tror han blev lite trött och jag satt och spände mig för jag var så rädd att han skulle fatta galopp så fort jag la till höger skänkel. Det blev helt enkelt en ond cirkel. Nåväl, vi var iaf mycket nöjda med första klassen :).

Idag fick kebab en välförtjänt vilodag. Förra veckan red vi två dressyrlektioner och jag tränade en dag själv också. Han har varit så otroligt duktig den senaste veckan. Det känns som han vill göra rätt i de flesta fallen liksom. :)
Jag och syster gick ut och powerwalkade med Sanzor i 45 minuter.

Nu blir det bildbomb

/Maddie



Sanzor i sina solglasögon

Söta grodan

oh fin vovve. går den att äta?

Sanzor och ekarna ;)

Årets första snö

en totalt utmattad Sanzor efter träningen för Camilla Lindh förra söndagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0